Tyck till
Talande webbLyssna

Vi på Värmdö-festivalen!

En festival i dagarna två med festligheter för alla värmdöbor. Kom och fira tillsammans den 5-6 juni i Gustavsbergs hamn!

Festligheterna startar under eftermiddagen den 5 juni. Kvällen bjuder bland annat på underhållning i form av NOICE, Daniel Lemma featuring Wild Night Orchestra, Urban Tribe och andra artister.

Den 6 juni drar vi igång det traditionsenliga nationaldagsfirandet vid 11.00. På scenen syns bland annat Värmdö kulturskola, Vinnaren av Värmdös funkisfestival Emma Halvarsson och succébandet från 2017; Värmdö Local Heroes. Under dagen kommer även priser och stipendier delas ut och det kommer hållas en välkomstceremoni för nya svenska medborgare i anslutning till nationalsången. Lokala föreningar, verksamheter och företag finns på plats med info och aktiviteter och hamnen kommer vara fylld av äventyr för hela familjen!


Se programmet


Följ oss på sociala medier!

Instagram: @vipavarmdo
Facebook: Vi På Värmdö Festivalen
#vipåvärmdö

 

Festivalens historik

2016 startade arbetet med en ungdomsfestival som fick namnet Vi på Värmdö. Festivalen producerades tillsammans med en grupp ungdomar från Värmdö och hölls i Ekvallens uterink i maj 2016.

2017 slogs festivalen ihop med kommunens nationaldagsfirande och blev en tvådagarsfestival den 5 och 6 juni. Kvällen den 5 juni för de unga, och den 6 juni en familjefest i Gustavsbergs hamn.

2018 står Värmdö som värd för den turnerande ungdomsfestivalen Livet är en fest som initeras av Fritidsforum. Därför arrangeras en festival specifikt till målgruppen unga 13-17 år den 1-2 juni på Grisslinge Havsbad. 

Läs mer om Livet är en festival.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Läs mer om Fritidsforum och Livet är en fest.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Klipp från 2016 års festival

 

Senast publicerad: 2018-06-01

Kontakt

Värmdö kommun
Skogsbovägen 9–11, Gustavsberg
Postadress: 134 81 Gustavsberg
Telefon: 08-570 470 00

varmdo.kommun@varmdo.se

Ställ en fråga direktlänk till annan webbplats

 


Mer kontaktinformation